Bp.II.kerület

Eladó

90 millió

Panoráma
Panoráma

press to zoom
loggia 14 m2
loggia 14 m2

press to zoom
alaprajz
alaprajz

press to zoom
Panoráma
Panoráma

press to zoom
1/21

Leírás

Örökpanorámás 2,5 szobás,loggiás téglalakás a Szemlőhegyen, udvari gk beállóval és saját tárolóval!
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ,TEHERMENTES !

Nézze meg a lakást belülről:
https://ths.li/9HA6rs

Budapest, II.kerület Szemlőhegyen eladó egy 3 szintes (fsz+2 em) ,9 lakásos társaház 2.emeletén (lift nélküli) egy kifogástalan tájolású , gyönyörűen napfényes 2,5 szobás téglalakás. A jogilag is teljesen rendezett lakás állapota korához képest jó állapotú és lakható, de gépészeti és esztétikai felújítást igényel.Az ingatlan területe a tulajdoni lapon 73 m2, de maga a lakás 60 m2 és +14 m2 a loggia .Beosztása jó, minden szoba külön is megközelíthető és a 2 nagyobb szoba egybe is nyitható.

A lakás egyik legnagyobb éke a hatalmas loggia (12 m2) , ami mind a klimatizált hálóból, mind a nappaliból megközelíthető és ahonnét pazar panorámában gyönyörködhetünk az év minden napján. A lakás egyedi fűtésű , saját baxi kombi cirkókazán biztosítja a meleget télen és a használati melegvíz ellátását. A lakás közös költsége :11.800 Ft/hó.A szobák és az étkező parkettával , a többi helyiség járólappal burkolt. A konyha melletti félszoba jelenleg étkező , de igény esetén hálószobává visszaalakítható és ezekből a helyiségekből is élvezhető a panoráma. A 2 nagy szobán az ablakok eredetiek, de a konyhában és az étkezőben már új, műanyag nyílászárók vannak.

Ebben a lakásban még nagyon hasznos helyiség a kamra , amely a mai modern lakásokban már ritkán megtalálható. Szintén előnyös, hogy a fürdőszoba és a WC külön helyiségben kapott helyet. Fontos, hogy a fenti vételár nem csak a lakás, hanem az udvaron található fedett udvari gépkocsi-beállóhely(kb.14 m2) és a pincében lévő, fallal leválasztott és zárható kb 10 m2-es saját tároló vételárát is tartalmazza. A tárolóban kerékpár, síléc is kényelmesen elfér. A társasház lakói kedvesek, nagyon jó a lakóközösség.

Nagyon jó szívvel ajánlom azoknak , akiknek fontos, a panoráma, az erkély (loggia) a jó beosztás és a sok napfény . Kérem hívjon bizalommal ha további kérdései vannak vagy ha szeretné megtekinteni !

Részletek

Szobák száma

2+1/2

Négyzetméter

60 m2, 2+1/2 szoba + 14 m2 loggia+ fedett gk.beállóhely+tároló

Budapest, Palánta u., 1025 Hungary

Szemlőhegy