Bp.III.kerület

Eladó ÚJÉPÍTÉS

119-135 millió Ft

Utcai homlokzat
Utcai homlokzat

press to zoom

press to zoom
Környezet
Környezet

press to zoom
Utcai homlokzat
Utcai homlokzat

press to zoom
1/27

Leírás


A környezettudatosság jegyében ELADÓ Újépítésű sorházi lakások Budán a III. kerületben!


Budapest, III. kerület Békásmegyer-Ófalu dinamikusan fejlődő, családi házas részén újépítésű sorházi lakások igényes kivitelezésre vágyó tulajdonosait várja. Itt az Ezüsthegyi erdő szomszédságában csodálatos a levegő, csend és nyugalom várja az ideköltözőket. Nincs átmenő forgalom, az erdő közelsége, szépsége lenyűgöző az év minden szakában és kellemes sétákra csábító. A környéken szinte csak újszerű, igényes családi házak vannak és ezek ölelésében épülnek meg ezek a minőségi kivitelezésű új otthonok. Közlekedése is tökéletes, a buszmegálló is pár perces séta távolságra van, ami a Hévhez repít pillanatok alatt.
A projekt keretében 3 db kertkapcsolatos, nappali + 4 hálószobás, belső kétszintes, összkomfortos sorházi lakás kerül értékesítésre, a pinceszinti teremgarázsban lévő gépkocsi-beállóhellyel és tárolóval valamint saját kertrésszel. A hirdetés szoba belső képei látványtervek és ezek csupán egy lehetséges berendezés képeit mutatják ideértve a nappali és konyha közötti belső szétnyitható üvegajtót.

1.lakás:96 m2 (terasz 13,2m2,erkély 7,14 m2)+kert 284,7m2+1 gk.beálló (20m2)+1 tároló (3,5 m2) =135 MFt
2.lakás:96,6 m2 (terasz 14,5 m2,erkély 7,14 m2)+kert 144,3 m2+1gk.beálló (20m2)+ tároló (3,5 m2)=119 MFt
3.lakás:97,2 m2(terasz15,7 m2,erkély 7,14 m2)+kert304,3,7m2+1gk.beálló (20m2)+1tároló(3,5 m2)=129 MFt

Az épület külső teherhordó fala 30 cm-es Porotherm téglából épül 15 cm-es hőszigeteléssel, a belső válaszfalak 10 cm vastag válaszfal téglából, a belső teherhordó falak 25 cm vastag válaszfaltéglából készülnek. A födémek monolit vasbeton szerkezetűek, a legfelső szint fafödémes lesz Az épület tetőszerkezete hagyományos, fa fedélszék fogópárral, tetőhéjazata kettős hornyolású cserépfedés, egyenesvágású, antracit színű.

A hirdetési ár a kulcsrakész árat mutatja, mely tartalmazza 4.000.-Ft/m2 árban a hideg és meleg burkolatokat, I.osztályú minőségi szaniterekkel, csaptelepeket (kádtöltő csaptelep 20.000.- Ft, kézmosó csaptelep 12.000.- Ft értékhatárig) és a beltéri ajtókat kilinccsel 50.000 Ft/db értékhatárig amennyiben az épület készültségi foka ezt még lehetővé teszi. Természetesen ennél magasabb minőségű anyagokkal is lehet kérni a kivitelezést, de ebben az esetben az előbb felsorolt árak és a véglegesen beépített anyagok árainak a különbségét a vevő téríti.

A vevőknek lehetősége lesz továbbá arra, hogy az emeleti szinten a helyiségek belső kialakítását módosítsák, amennyiben a változtatási igény műszakilag is megoldható és az épület készültségi foka is ezt lehetővé teszi. A vevő és a beruházó érték egyeztetéssel egymással elszámolnak.

Fontos kiemelni, hogy a lakásokba a gáz nem kerül bevezetésre. A fűtést, a hűtést és a használati meleg vizet Daikin Altherma hőszivattyú biztosítja 260L-es melegvíz tárolóval. A hőleadás mennyezeti hűtés/fűtéssel történik. A szobákból így nem foglalnak helyet a radiátorok, nincs szükség klímára sem. A hőszivattyú működését napelemmel lehet segíteni, de ezek nem kerülnek felszerelésre, csupán előkészítésük lesz biztosítva és a későbbiekben lakásonként 3kW-os napelem telepíthető. . Az ablakok 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók lesznek sötét színű faerezetes mintázattal. Rejtett redőnytokok készülnek (redőnyt nem tartalmaz az ár), ha a vevő később redőnyt kíván felszereltetni. A riasztó előkészítését az ár tartalmazza, de a rendszerét és a telepítését nem. A lakások nem tartalmaznak konyhabútort. Minden lakáshoz 1db pinceszinti gépkocsi-beálló és 1db tároló tartozik, melyeket motoros kapun és garázsajtón keresztül lehet megközelíteni.

A projekt, számos referenciával rendelkező beruházó által kerül megvalósításra.
Az építkezés elkezdődött, és a tervezett ütemben halad.
Várható műszaki átadás: 2022.II.negyedév

Fizetési ütem:(egyéni ütemezés is megbeszélhető)
szerződéskötéskor: 30% (10 % foglaló, 20 % vételárelőleg)
2021. december 31-ig 30 % vételárelőleg
2022. március 31-ig 30 % vételárelőleg
Műszaki átadáskor: 10 % vételár előleg

A beruházás megfelel a Zöld Otthon Program energetikai feltételeinek, így kedvező, 2,5%-os fix hitellel és Zöld CSOK-al is finanszírozható. Ezen kívül babaváró hitel, CSOK, fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Az ingatlan, adottságai és kiemelt elhelyezkedése révén értékmegőrző, kiváló befektetés. Ha hasonló otthont keres, kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Hiteltanácsadó partnereim készségesen állnak rendelkezésére hitel ügyintézésben is.

Részletek

Szobák száma

5

Négyzetméter

96 m2 , nappali+4 szoba, gépkocsi-beálló, tároló, saját kert

Budapest, Ezüsthegyi lejtő 10, 1038 Hungary

Ezüsthegyi lejtő 10