top of page

Bp.XVII.kerület

Eladó

119,9 millió Ft

Leírás

Részletek

Szobák száma

5

Négyzetméter

152 m, 5 szoba, 2 fürdőszoba, 216m² saját kert,garázs

Budapest, Csomafalva u., 1173 Hungary

Pesti úti lakópark

Bp. XVII. Pesti ÚTI LAKÓPARKBAN,SZÉPEN RENDBEN TARTOTT BELSŐ 2 SZINTES 5 szobás, duplakomfortos SORHÁZ ELADÓ !


Budapest, XVII. kerület egyik legkiemelkedőbb régiójában a Pesti úti lakóparkban kínálok megvételre egy 2011 –ben épült, előkertes, jó állapotú, szépen rendben tartott, duplakomfortos, belső 2 szintes összesen 152 m2 teljes területű , nappali + 4 hálószobás sorházat 216 m2-es saját kerttel és garázzsal.

A ház lakóterülete 124 m2, amely nappali + 4 hálószobából, tágas étkező-konyhából, előszoba, garázs, 2 fürdőszoba, külön WC ,háztartási helyiségből, közlekedőkből áll és ehhez kapcsolódik még a földszinten egy 8 m2-es fedett terasz és az emeleti hálóból nyíló 5,9 m2-es terasz. A földszinti garázs 14,3 m2-es, amelyben egy közepes méretű autó kényelmesen elfér. A garázs előtt, a kerítésen belüli felhajtón is lehet parkolni valamint a kerítésen kívül a kapu előtt is további 2 autó elfér. A kapu jelenleg mechanikus nyitású, a garázsajtó elektromos működtetésű.


A virtuális túra megtekintéshez kattintson a linkre:Az ingatlan jogilag rendezett de kialakítása SORHÁZ jellegű , szép előkerttel és hátul kellemes fedett terasszal és bájos, aprócska kerttel. A ház fűtését és melegvíz ellátását az emeleten lévő háztartási helyiségben lévő Viessmann gázkazán biztosítja és praktikusan itt került elhelyezésre a mosógép is. Az összes ablak teraszajtó redőnyös és szúnyoghálóval felszerelt. A házban összesen 3 db WC található ,amelyből 2 a fürdőszobákban kapott helyet az emeleten és a földszinten, és az emeleten még egy külön WC is megtalálható. A földszinti fürdőszoba zuhanyozós , az emeleten lévőben pedig egy kényelmes sarokkád , zuhanyozó és dupla mosdó is megtalálható. A kert felé néző hálószobákban igényesen kivitelezett beépített szekrények találhatóak , melyek a vételár részét képezik a beépített konyhabútorral és gépekkel együtt (kivéve hűtő).


A nappali parketta , a hálószobák laminált parketta burkolatúak, a fürdők és a közlekedők járólaposak. A riasztóval felszerelt ház szép tiszta, rendezett folyamatosan rendben tartott . A ház havi rezsije méretéhez képest kedvező 50.000 Ft/hó (víz, villany, gáz,tv-internet, szemétdíj). Jó szívvel ajánlom ezt az ingatlant többgyermekes családoknak, családalapításban vagy családbővítésben gondolkodó pároknak, nagyszülővel összeköltözőknek és mindenkinek aki szereti ezt a környéket vagy szívesen költözne zöldövezetbe de még Budapest határán belül. A ház kb. 3 hónapon belül birtokba vehető!


Teljes körű ügyintézéssel állok az eladók és a vevők rendelkezésére! Az általam kínált és kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk megbízható pénzügyi partnereimmel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítok, és segítséget nyújtok az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. CSOK és HITEL igénybe vehető.

Kérem tekintse meg belülről ingatlansétánk segítségével a családi házat és amennyiben élőben is szívesen megnézné kérem hívjon bátran, egyeztetünk időpontot.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését és további kérdései lennének az ingatlannal kapcsolatban kérem hívjon bizalommal és bemutatás előtt további információt adok.

bottom of page