top of page

Siófok

Eladó

40,9 millió Ft

Leírás

Részletek

Szobák száma

2

Négyzetméter

45 m2 1+1/2 szoba

Siófok, Sió u. 19, 8600 Hungary

Belváros

Siófok,Belváros


Ha nem szeretne felújítással bajlódni, szakemberek után futkosni és csak a bőröndöket szeretné magával hozni akkor itt a remek lehetőség ! Csapjon le rá ! Teljeskörűen felújított, III.emeleti 1,5 szobás lakás eladó közvetlenül a Tulajdonostól Siófok szívében! Siófok belvárosában, pár perc sétára a Víztoronytól eladó egy 45 m2-es, (tullapon 42m2-es) ,TEHERMENTES, KLIMATIZÁLT 1,5 szobás, 2020-21-ben teljes körűen felújított, (víz,villany-vezeték, külső, belső nyílászárók , burkolatok cseréje, festés ) III.emeleti modern lakás panelprogramos, szigetelt ,liftes társasházban.


Tekintse meg a lakásról készült videót:

Tekintse meg a lakást belülről is a 360 fokos séta segítségével:


A TÁRSASHÁZRÓL

A lakás egy tiszta, rendezett, pénzügyileg is rendezett, LIFTES, panelprogramos társasház HARMADIK emeletén található. Az épület homlokzatát 2020-ban szigetelték és festették. Lépcsőháza tiszta, folyamatosan rendben tartott. A lakás fenntartási költségei igen kedvezőek: közös költség 10.700.-Ft/hó, a többi közmű egyedi fogyasztásmérés alapján fizetendő,beleértve a fűtést is de kb max.35-40eFt-ra jön ki havonta amiben már a tv,internet ,szemétszállítás díja is benne van. Olyan új tulajdonost keresek aki értékeli a szépet,igényes és akinek fontos a központi elhelyezkedés.

A LAKÁSRÓL A gyönyörűen napfényes lakás fiatalos hangulatú , minden kényelmet biztosítóan berendezett. 1 max 2 fő számára nyújt kényelmes otthont vagy akár nyaralónak használva. Újak a külső és belső nyílászárók,az ablakok redőnyösek és szúnyoghálóval ellátottak. A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi a konyhabútor.

A közelben 150 m -re Spar, 5-10 percen belül pedig a bevásárló központ, bank, patika és egyéb szolgáltatások, gyakorlatilag sétatávolságon belül szinte minden elérhető, ami a mindennapokat megkönnyíti. Autóval a közelben egy részen ingyenes lehet parkolni, de a nagy ingyenes parkoló is a közelben megtalálható.Életvitelszerű itt lakás esetén parkolási engedély igényelhető. A vasútállomás és buszpályaudvar is 15 percen belül gyalogosan elérhető.A Balaton szabad strandi része 15-20 perc alatt gyalogosan elérhető, autóval 5-10 percen belül.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal és az ingatlannal kapcsolatban további információt adok . A lakás bemutatása előre egyeztetett időpontban lehetséges.

bottom of page