top of page

Eladna vagy vásárolna?

A legjobb helyre érkezett!

 

Mégpedig azért, mert a nem egy szokványos, átlagos ingatlan közvetítő vagyok. Olyanból sok van, és nem akarok egy lenni a sok közül. A profizmusban hiszek. Felelősséget vállalok munkámért.

Én és megbízható együttműködő partnereim extra szolgáltatásai olyan hozzáadott értéket képviselnek, amelyet sehol máshol nem lehet elérni. Meg is mutatom, mivel nyújtok többet!

Mi a célja?

 

a.) Túl akarok adni valahogy

egy felesleges ingatlanon.

b.) Szeretném jó áron eladni az ingatlanom, kikerülném a buktatókat, és örülnék, ha mindent elintéznének helyettem.

Kire van szüksége?

a.) Bármelyik ingatlanos cég megteszi.

b.) Hajdu Edina  a megoldás!

Alapszolgáltatásaim részeként egy személyes találkozó keretében ismerkedés az adott ingatlanban. Megegyezést követően  az ingatlan piaci értékének meghatározásával, szükség és igény esetén hivatalos értékbecsléssel kezdünk. Minden ügyfelemnek az az érdeke, hogy minél magasabb összegért értékesítsen, ám túlárazni sem szabad egy ingatlant. Közösen megtaláljuk a legjobb árat.

 

Ha ez megvan, minden mást rám bízhat! Elkészítem az ingatlan pontos alaprajzát, fényképezünk, megalkotom a szövegezést, feltöltöm a hirdetést a megfelelő portálokra, kiajánlom ügyfeleimnek.

 

Az értékesítési folyamatban folyamatosan tájékoztatom megbízóimat, akiknek nem kell sem az érdeklődők hívásaival foglalkoznia, sem ingatlanbejárásokat szerveznie. Ez az én  dolgom. Ha komoly az érdeklődés, levezetem az ártárgyalást, előkészítem a vételi ajánlatot, bevonjuk az üzletbe az ügyvédeket, szakembereket, segítek a szerződés előkészítésében, megkötésében és a végén természetesen  a  birtokbaadásban is ha erre igény van.

 

Megbízása pillanatától a kulcsátadásig mindent kézben tartok!

 

Bed with Blue Pillows

Mi garantálja az ingatlan értékesítését, a legjobb vásárló megtalálását? A prémium minőségű hirdetés elkészítése, amely kiemeli ingatlanát a túlkínálatból. A cél közös hiszen a célunk közös: eladni, eladni, eladni!

 

  • Felejtse el a telefonos fényképeket! Hivatásos ingatlanfotóssal is dolgozom , aki magas minőségű HDR fotókat készít.

  • Nincs több kockás lapra rajzolt alaprajz! Méretarányos, jó minőségű  alaprajzaim segítik az áttekinthetőséget.

  • Hiszek  a home stagingben, ezért az ingatlant felkészítjük  a fotózásra, illetve az értékesítésre.

  • Otthonos környezetet teremtünk már a hirdetési folyamat során, ehhez az üres ingatlanokat vagy új építésű ingatlanokat igény szerint bebútorozzuk.

  • Ahhoz, hogy mindent megmutathassunk, nagy felbontású, feliratozott videót készítünk az ingatlanról.

  • Kiszűröm az ingatlanturistákat, és ebben a 360 fokos  ingatlanséta lesz a segítségünkre.

 

Meggyőződésem, hogy szükség van a minőségi munkákra. Megbízható ügyvéd, közjegyző, hitelközvetítő, építész, belsőépítész, lakberendező, energetikus, költöztető áll ügyfeleim rendelkezésére.

 

Ha olyan segítséget keres, amely minden részfolyamatot elintéz Ön helyett, és a megbeszélt áron értékesíti az ingatlanát, megtalálta a megoldást!

 

Szeretné kipróbálni extra szolgáltatásainkat? Írjon e-mailt, vagy keressen telefonon!

bottom of page