top of page

Rólam

DSC_4266-new01.JPG

Hajdu Edina,
ingatlan értékesítő

Lelkiismeret, Hatékonyság, Bizalom

Tisztelt Leendő Ügyfeleim!

 

Hajdu Edina önálló, szakképzett főállású ingatlan értékesítő vagyok. Már több mint 25 éve dolgozom az ingatlan szakmában és elmondhatom, hogy ez nem csupán egy szakma számomra, hanem az életem, a hobbim, a hivatásom.

Az OTP Ingatlan Zrt. ingatlanfejlesztő cégnél kezdő értékesítőként kezdtem el dolgozni 1993-ban majd   2012-ben váltottam. Egy országos ingatlanközvetítő hálózatban folytattam..

Áttetszőm háttér PNG.png
Jelenleg  már önálló ingatlan értékesítőként dolgozom

A váltásom fő oka volt az igényes és minőségi ingatlan értékesítés irányába mozdulás és a szakma pozitívabb megítélésének elérése. A profizmusban, a minőségi munkában, a Megbízókkal, Vevőkkel való kölcsönös kapcsolat tartásban és kommunikációban hiszek, szem előtt tartva, hogy minden Ügyfél legnagyobb elégedettségével zárjuk az Ügyletet.

 

Használt és új építésű  ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával  egyaránt foglalkozom a személyes találkozástól kezdve egészen a kulcsátadásig valamint nehéz helyzetbe került, eladósodott  tulajdonosok ingatlanainak értékesítésében is  szívesen segítek hiszen többéves tapasztalattal rendelkezem ezen a téren is. Ha az ingatlan jogi helyzetében vannak hiányosságok az sem probléma arra is tudok megoldást javasolni.

 

Elsősorban Budapest és Pest megye területén dolgozom kiemelten, de Fejér megye vagy a Balaton déli részén is szoktam dolgozni.

Számomra fontos mind a Megbízó, mind a Vevő személye. Legfontosabb a bizalom, a jó hangulat és a pozitív hozzáállás a Megbízókkal való kapcsolatomban. Fontos számomra, hogy  olyan Megbízókkal és Vevőkkel szeretek  együtt dolgozni,  akik bíznak bennem és  szakmai tapasztalatomban.

Lelkiismeretes és segítőkész vagyok, nem hagyom magára Ügyfeleimet és az a célom, hogy a lehető legjobb áron adjam el Megbízóim ingatlanát az adott piaci körülmények között  és a Vevők számára megtaláljam a legmegfelelőbb új otthont.

 

Megbízható profi partnerekkel is együtt működöm ha az adott ingatlannal kapcsolatban szükséges és olyan extra szolgáltatásokat, hozzáadott értéket nyújtok , hogy valóban mindent megteszek az adott ingatlan lehető legjobb áron történő értékesítéshez.

 

Ha szeretne kapcsolatba lépni velem akár eladna vagy vásárolna , vagy csak szakmai kérdése lenne várom megtisztelő hívását  vagy küldjön emailt!

bottom of page