top of page

Kiegészítő szolgáltatások

Minden egy helyen, az Önök kényelméért!

Tisztelt Leendő Ügyfeleim számára igyekszem minden,  ingatlannal kapcsolatos kérdésben segítséget nyújtani, legyen az fotó, videó, 360° fokos ingatlanséta, vagy bármi más ami eladáshoz, kiadáshoz  kapcsolódik!

 

Hivatalos értékbecslés

Szeretné tudni, hogy pontosan mennyit ér az ingatlana? Hivatalos engedéllyel és  többéves szakmai tapasztalattal rendelkező értékbecslő együttműködő partnerem reális  képet ad otthona forgalmi értékéről az éppen aktuális piaci körülmények között.

 

Energetikai tanúsítvány  

2012. 01. 01-je óta minden eladásra kerülő ingatlanra kötelező energetikai tanúsítványt készíteni. Ez mind az eladó, mind a vevő számára fontos. Együttműködő partnerünk szakvéleményével fény derülhet az ingatlan szükséges és lehetséges energetikai átalakítására, és azok költségeire. Néhány ingatlan esetében nem kötelező!

https://orszagos-tanusito-kozpont.hu/blog/miota-kotelezo

Földmérő

Kiderült, hogy a családi háza nincs feltüntetve a helyszínrajzon vagy bővítette ingatlanát és földmérőre van szüksége ? Hívjon, írjon, megoldjuk! 

Elsősorban Budapest és Pest megye területén.

Ügyvédi tanácsadás Eladók és Vevők részére

Megbízható, leinformálható ügyvéd partnereim támogatását, segítségét kérhetik az ingatlanokhoz kapcsolódó jogi kérdések esetében, mint a meghatalmazások, használati megosztás készítése, valamint egyéb ingatlan jogi kérdésekben.

Hitel és CSOK  tanácsadás

Bankfüggetlen hiteltanácsadó partnereim segítenek a vevők hitel és CSOK ügyintézésben akár hitel előminősítéssel és ennek a fontos információnak a birtokában már sokkal nyugodtabban tehet ajánlatot a kiszemelt ingatlanra. A bankok konstrukciói eltérnek egymástól és így biztos, hogy könnyebb lesz a döntés bank választáskor.

Költöztetés, lomtalanítás

Budapesten és környékén megbízható, gyors, precíz munkát végző költöztető partnerünk segít, bútorai, ingóságai biztonságos elszállításában. 

bottom of page