top of page

Fotózás és videózás

Minden egy helyen, az Önök kényelméért!

Tisztelt Leendő Ügyfeleim számára igyekszem minden,  ingatlannal kapcsolatos kérdésben segítséget nyújtani, legyen az fotó, videó, 360° fokos ingatlanséta, vagy bármi más ami eladáshoz, kiadáshoz  kapcsolódik!

 

Hivatásos ingatlan-fotós által készített fotók

Ingatlan eladás / kiadás meghirdetése esetén rendkívül fontos, hogy  az ingatlanról éles,  igényes képek készüljenek, hogy azok hűen bemutassák annak egyediségét, adottságait és a vevő számára vonzóvá tegyük. Ehhez gyakorlott szakember és professzionális eszközök szükségesek, melyet együttműködő partnereim biztosítják. A cél az, hogy a professzionális képekkel hívogatóvá, sőt, másokat magával ragadóvá tegyük  otthonát.  Egyedi megbízási szerződés esetén az anyagokat saját költségen készítjük, illetve készítettjük el. Ha még nem döntött közvetítői szolgáltatásunk mellett, de szeretné profi anyaggal piacra léptetni ingatlanját, megkeresése esetén az igényeihez megfelelő céget fogom ajánlani.

 

Professzionális Videózás 

Az  álló képeken túl ha még látványosabb interaktívabb alternatívát venne igénybe, remek megoldás lehet egy figyelemfelkeltő videó az ingatlanról. Vannak olyan lakások, házak, melynek bemutatása a leendő vevő számára egy rövid, átfogó videóval még több információt nyújt. A folyamat során kiváló szakmai együttműködő partnerem segítségével professzionális HD minőségű videó-felvételek készülnek otthona belső helyiségeiről, külső környezetéről és mindezt összevágva, egy kisfilmmel tud hozzájárulni a sikeres eladáshoz. Egyes ingatlanokhoz drónos videó-felvétel is készíthető.

Tekintse meg az alábbi bemutató videókat!

bottom of page