top of page

Bp.XVII. kerület

Eladó

32,49 millió Ft

Leírás

Részletek

Szobák száma

1

Négyzetméter

27 m2, II.emeleti garzon,fürdőszobával ,konyhával

Budapest, Borsó utca, 1173 Hungary

MadárdombAZONNAL KÖLTÖZHETŐ, BARÁTSÁGOS ZÖLDKERÜLETI GARZON SZIGETELT HÁZBAN,

ALACSONY REZSIVEL!


Eladó Tulajdonostól Budapest, XVII. kerület Madárdombi részéhez közel egy 27 m2-es, 2.emeleti, 1 szobás, felújított napfényes,kaputelefonos garzonlakás fsz+4 emeletes, lift nélküli, SZIGETELT társasházban.


A 2023-ban történt felújítás keretében cserélve lettek a víz- és villanyvezetékek, a belső ajtók, fürdőszoba, a konyhabútor és gépek. Új biztonsági bejárati ajtó, új, modern belső ajtók,burkolatok kerültek beépítésre. A lakásba új , FISCHER klíma (hűt-fűt) is felszerelésre került, mely 6 év garanciával rendelkezik. A lakás egyedi mérős távfűtés.A műanyag ablakok redőnyösek, szúnyoghálóval ellátottak. A szoba és előszoba laminált parkettával, a konyha vinyl padlóval, a fürdőszoba mázas kerámiával burkolt. A konyha IKEA konyhabútorral beépített candy főzőlappal és elektromos sütővel. A társasház jó anyagi helyzetű, csendes szomszédokkal,kiváló közös képviselővel. A lépcsőház kultúrált,rendezett, tiszta.


Közös költség: 6010 Ft havonta, a teljes rezsi költség havonta kb 30-35 ezer forint -1 fő esetén. A vételár része a beépített konyhabútor és konyhai gépek, a fürdőszoba szekrény és polc. Egyes bútorok külön megállapodás keretében megvásárolhatóak. Ez az ingatlan akár saját részre, akár befektetésnek is kiváló választás hiszen azonnal bérbeadható a jelenlegi piacon.


Közlekedése kiváló: Örs vezér tér, 20 perc alatt, Deák tér 35-40 perc alatt elérhető busszzal és 2-es metróval.

 

Parkolás az utcában díjmentes. Infrastruktúra Kiváló: kisbolt, uszoda,cukrászda, gyógyszertár 300 méteren belül, aldi, lidl, tesco, mömax, rossman 1000 méteren belül gyalog is elérhető.


EGYEDÜLÁLLÓKNAK, ÁTMENETILEG EGYEDÜLÁLLÓKNAK, PÁROKNAK, BEFEKTETŐKNEK JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM !


További részletekért, megtekintés miatt kérem hívjon bizalommal!


Nézzen körül a lakásban a virtuális séta segítségével:

bottom of page