top of page

Bp.XVII.kerület

Eladó

59,9 millió Ft

Leírás

Részletek

Szobák száma

2

Négyzetméter

70 m2, 2 szoba, fürdőszoba, 1132 m2² saját nagy kert, garázs

Budapest, XVII. kerület, Hungary

Rákoscsaba

Befektetők, önálló házra vágyók, építési vállalkozók!

CSOK csak 2023 év végéig igénybevehető! Ne maradjon le róla !


Budapest, XVII. kerületében Rákoscsabán kínálom megvételre egy felújítandó állapotú, ÖNÁLLÓ , körbejárható 70 m2-es családi ház nagy kerttel. A kertvárosi környezetben lévő, aszfaltozott úton megközelíthető téglafalazatú családi ház a 60-as években épült masszív, strapabíró alappal,betonfödémmel. Az épület jelenleg 2 szoba, konyha, zuhanyozós fürdőszoba wc-vel, kamra és előtér, félszoba (teraszról megközelíthető) , műhely és terasz helyiségekből áll. Fűtése jelenleg cirkó gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról, melegvíz ellátása átfolyós rendszerű gázkazánról megoldott . A ház műszaki és esztétikai felújítást igényel, klasszikus „Kádár kocka”, amelyből némi fantáziával csodálatos új otthon varázsolható.


A házhoz tartozó összközműves telek nagysága 1132 m2, amely a környéken ritkaság számba megy és amelynek még hihetetlen nagy előnye, hogy a telek 2 utcáról megközelíthető. A telek ügyvédi használati megosztással még jobban hasznosítható hiszen egy másik épület is építhető a telekre, a kert végében.


Az épület mellett a kertben egy könnyűszerkezetes gépkocsi-beálló is megtalálható, melyet jelenleg raktárnak használnak. Az épület mögött,- a házhoz kapcsolódva- félszoba és műhely is helyett kapott valamint a kert hátsó részében állatok tartására alkalmas ól is megtalálható.


Nagy kincse még az ingatlannak a kertben lévő rengeteg, termő gyümölcsfa: több diófa, almafa, szilvafa, körtefa, barackfa ,birsalma, málna, ribizli.

Az ingatlan TEHERMENTES rövid időn belül birtokba vehető.


Amennyiben az ingatlan hirdetése felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal és további kérdéseire szívesen válaszolok.

bottom of page