top of page

Budakeszi

Eladó

82,9 millió Ft

Leírás

Részletek

Szobák száma

2+1/2

Négyzetméter

bruttó 122 m2, (nettó 112 m2 )

Budakeszi, József Attila-lakótelep, Hungary

Budakeszi , Központhoz közel

Budakeszin 3 szobás barátságos, ERKÉLYES LAKÁS


Pest megye, Budakeszi központhoz közeli részen kínálok megvételre egy 112 m2-es, 2+1/2 szobás, ERKÉLYES jó állapotú, hangulatos tetőtéri lakást. A lakás önálló albetét, és egy sarkon lévő családi ház tetőterében lett kialakítva 2000-ben, melynek földszintjén 2 üzlethelyiség található.


A téglaépítésű ház szigetelt, a tetőszerkezete palával burkolt. Közös költség nincs, mindenki a saját ingatlanrészét tartja rendben. A lakás saját, külön bejáraton keresztül közelíthető meg és a földszinti előtérből egy lépcsőfordulón keresztül lehet bemenni a lakásba. A földszint és az emelet beépített szekrényei sok tárolnivalónak biztosítanak helyet. A lakás helyiségei, nappali- étkező, konyha, kamra,2 hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, erkély, közlekedő és a földszinti bejárat és a lépcsőház.


A lépcsőház csak ehhez a lakáshoz tartozik. A nappali, étkező és a konyha hármas egysége egy nagyon hangulatos tágas belső teret alkot, amelybe nagyon jó érzés belépni és amit délután a lenyugvó Nap csodálatosan beragyog. A lakás fűtése és melegvíz ellátása saját kombi cirkókazánról biztosított. A nappali klimatizált,de a nagy nyári melegben a lakás egészét kellemesen hűvösen tartja. A lakás biztonságáról riasztó gondoskodik, amely távfelügyeletre beköthető.


Az étkező, konyha, fürdőszoba , külön WC mázas kerámia burkolatú, a nappali és a hálószobák pedig laminált padlóval burkoltak. A konyhabútor és gépek a vételár részét képezik. Autóval a ház előtt díjmenetesen lehet parkolni. Jó szívvel ajánlom, pároknak, 3 fős családoknak és mindazoknak, akik szívesen élnek távolabb a főváros zajától , de viszonylag hamar hazaérhetnek. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal és bemutatás előtt további részletes információt adok.Tekintse meg a lakást belülről is a 360 fokos séta segítségével:bottom of page